Leta i den här bloggen

lördag 7 januari 2017

Trumps löften

Dmitry Orlov, vars blogg jag följt sedan starten, har i sitt senaste inlägg kommit med en mycket trovärdig förklaring på Trumps utspel om att göra USA stort igen. Detta inlägg förklarar även varför våra rövslickare till styrande, far efter USA,s penningmaffia och likt underkuvade hundar inte vet hur väl de vill vara till lags. USA, som historiskt byggt sin makt på att ljuga, muta, stjäla och bomba sig till allt den makt de har, har sannolikt hittat nästa offer när nu Syrien gled ur deras giriga fingrar.

Tillbaka till 1972 då Kissinger för USA,s räkning gjorde upp med det Saudiska kungahuset om att oljan bara skulle sälja i dollar (petrodollarn) vilket gjorde att USA fick makt över det råämne som gjort vårt nuvarande samhälle överhuvud tagit möjligt. Att USA,s egen olja peakat föregående år, visste inte dess styrande vid denna tidpunkt. Men de visste att världens behov av olja inte skulle minska. Redan då gjordes troligen planer upp så USA,s magnater skulle kunna behålla makten över oljan, vilket avspeglades i den av Dick Cheney,s beställda Wolfowitz-planen. (Står om den här, bland andra ställen: http://www.informationclearinghouse.info/pdf/naarpr_Defense.pdf) Denna plan innebar att USA militärt skulle erövra sju länder runt Persiska Viken. Irak, Libyen, Yemen, Syrien, Iran, Libanon och Sudan. Saudiarabien och Afghanistan är ju sedan länge lydriken.

Men om denna plan skulle spricka, vilket den nu gjort, så var PLAN-B att orsaka kaos i Saudiarabien genom att fiffla med oljepriset tills dess att saudiernas så kallade regering kollapsar. Militärt är Saudiarabien svagt, beväpnat med amerikanska vapen och de har inte många tillskyndare i fråga om mänskliga rättigheter. Men de har tillräckligt med olja kvar för att driva den del av världen som kallas väst, i några år till.

Det finns 22 miljoner saudier idag, hälften av dem är bortskämda arga unga män, vana att få allt gratis, vilket gjort att saudiernas inrikes oljekonsumtion ökat från nästa noll till dagens 0,0895 fat olja per dag och person, den näst högsta oljekonsumtion i världen, räknat per person och dag. Slagna endast av Luxemburg!!! Som gör av med 0,101 fat per dag och person.

Men om nu Trump menar göra något av sina planer så har ni Saudiarabiens framtida öde utstakat här:

http://cluborlov.blogspot.se/2017/01/how-to-make-america-great-again-with.html#more

torsdag 5 januari 2017

Många kloka ord av Peter Kuznick

Peter Kuznick berättar här om de delar av Amerikansk historia som de flesta av dagens unga inte har en susning om. Ja, detta gäller de flesta av oss äldre också:

https://www.youtube.com/watch?v=dSjTZ6uC0ZY

Nittonhundratalet, det Amerikanska seklet, girighetens och egoismens sekel. Utan motsvarighet i världshistorien. Men allt kommer förr eller senare till sitt slut, så även detta.


söndag 1 januari 2017

UFO kraschlandat i Antarktis?

I bland snubblar över det mest otroliga, men förklara varför åker helt plötsligt Påven, Obama, John Kerry, Patriarken Kirill till Antarktis? Varför eskorterar Ryska krisfartyg ett lastfartyg från Saudiarabien lastat med "Gabriels Ark" till Sydpolen?

Ja döm själva:

https://www.google.se/search?q=%E2%80%9CArk+of+Gabriel%E2%80%9D&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_1tms8KDRAhXDkCwKHXqdAesQ_AUICCgB&biw=1261&bih=596#imgrc=zo0vtDCQ3ssOYM%3A

http://www.whatdoesitmean.com/index2002.htm

https://vk.com/page-72100530_49550577

(Översättning av Google)
Pyramid Antik civilisation FOUND i Antarktis.
Studiet av offentliga pyramiderna kan vända hela mänsklighetens historia. En grupp forskare har hittat och fotograferat i Antarktis tre konstigt forntida pyramid - uppenbarligen konstgjord ursprung. En gång i tiden, för länge sedan, Antarktis var en av de mest beboeliga kontinenter - de flesta av det var täckt med skogar där vodilos mycket alla levande varelser. Nu har de flesta av Antarktis är täckt med is, men de gamla fossiler, inklusive dinosaurier, som finns i bergen i Antarktis.
Sammansättningen av forskargruppen ingår åtta forskare från Amerika och flera europeiska länder. Två av de tre pyramiderna finns cirka 16 kilometer från kusten, och den tredje - mycket nära strandlinjen. Varför inte prata om det på nyheterna på den federala kanaler? Eftersom de krafter som inte vill att folk ska veta sanningen om det förflutna av mänskligheten. De vill att folk ska tro att de är ättlingar till apor, och detta undervisade från barndomen i skolor i alla länder på jorden.



 Video:

 https://www.youtube.com/watch?v=eITSTWfs6n4

Ja vad fan är på gång? En sak är säker, fler än jag lär skriva i detta ämne!