Leta i den här bloggen

söndag 9 april 2017

Världens största terrorist

Den hemska terrorhandlingen i Stockholm spelas upp åter och åter igen av media och man undrar vad det är som driver en människa till att begå en sådan handling mot sina medmänniskor. Den frågan hör man ingen i media ställa och i folkmun var det bara en sån där djävla utlänning igen. Konstigt att inte media skyllt på Putin, men det är väl bara en tidsfråga. Inom kort kommer det säkerligen ett direktorat från CIA, sådär kompisar emellan.

Men varför skriver ingen om vem som skapar flyktingströmmarna? 65,3 miljoner människor är på flykt i världen. 40,8 är så kallade internflyktingar, inhysta i läger i sina hemländer, medan resten befinner sig utanför sina gamla hemländer. De flesta flyktingarna kommer från Syrien, Irak, Jemen, Afghanistan, Kongo, Eritrea, Pakistan, m.fl.

Kan man utläsa någon gemensam nämnare ur flyktingströmmarna. Ja, en mycket stor del kommer från länder där USA är, direkt eller indirekt, inblandat i de konflikter som pågår. En annan gemensam nämnare är att nästan alla de länder som folk flyr från har olja.

Jag kan bara fördöma handlingar lika den i Stockholm, men tänk om Sverige hade haft oljekällor lika dem i Irak. Vi svenskar kanske velat spara den oljan för eget bruk eller bara bestämma över denna råvara själva. Om då USA, påhejad av sina europeiska vasaller, under någon förevändning börjat bomba våra städer, invaderat vårt land under någon påhittad förevändningen om att vi inte var tillräckligt demokratiska. Eller påstod att Lövén spred ut giftgas över sin egen befolkning, bara så där på ren djävulskap. Vad skulle vi då anse om de globala terroristernas handlingar. Nu pratar jag inte om terrorister lika ISIS, som är USA,s egen skapelse. Jag menar flyktingar som i ren förtvivlan blivit terrorister.

Den största terroriststaten på denna planeten är USA och vi själva. Det är USA,s politik, påhejad av oss själva som skapar flyktingströmmarna. Ledare lika Anders Borg och Stefan Lövén gläds över att få ta emot dem. Vuxna, i många fall högt utbildade människor, kan bli nya skuldtagare. Tänk bara hela flyktingfamiljer att skapa skulddriven tillväxt kring.

https://www.youtube.com/watch?v=zU0_6yPVCPQ

Inga kommentarer: