Leta i den här bloggen

fredag 7 mars 2014

Ukraina

Krisen i Ukraina underblåses nu än mer av det gäng som sitter vid makten i EU och USA. Den globala värld de har jobbat för de senaste tjugo-trettio åren håller på att rasa samman. Desperationen efter fortsatta maktpositioner sträcker sig nu så långt att lögnerna i deras uttalanden kan förstås av minsta barn.


Ukrainas regering är nu legitim och folkvald, enligt allas vårt eget psykfall till utrikesminister. Man kan undra vem det är som styr Sverige? Är det den ständige mötesdeltagaren på Bilderbergmötena, givetvis tillsammans med Wallenbergarna, Carl Blidt, eller är det Reinfeldt trots att han framstår mer och mer som den marionett han hela tiden varit och troligen hela tiden varit utsedd till att vara. Tala väl och uttrycka sig kultiverat kan Reinfeldt, likt Obomba, men han blir allt tystare i den debatt som borde förekomma när en av Sveriges viktigaste energileverantörer snart kan bli tvingad att stänga av oljekranen.


Tydligen tycks vi vanliga medborgare förmodas vara hur dumma som helst? Vi ska gå till val och välja våra ledare ur den soppa intill kloning lika politiska partierna. Den enda i debatten förekommande osämjan tycks vara om grundskoleeleverna ska börja läsa engelska i årskurs tre eller fyra. Men hur illa våra politiska folkvalda än bär sig åt, så blir de efter avslutad karriär flyttade uppåt i hierarkin till något välbetalt bankjobb, mot löfte om tystnad. Östros, Göran Persson, m.fl... Men politisk tillhörighet spelar i sammanhanget ingen roll, till bankernas knä är alla före detta politiker välkomna. Med förväntan att tiga förståss.


Vi ska välja företrädare till den odemokratiska organisation som kallas EU, där sådana som Herman von Rumpa styr. Jag vet inte vem som har valt dit ”Rumpan” och de han omger sig med, inte är det jag i alla fall. Själv har jag inte rösta för något EU överhuvudtaget. Nu hotar de hur som att ödelägga världen genom att stödja Obombas generaler som i bästa sändningstid i teve påstår att de kan ”slå ut” Rysslands militära förmåga genom ett ”första slag”. Kennedy kunde stoppa dessa så kallade hökar vid Kubakrisen, men kan Obomba? Att det inte finns några vinnare i ett kärnvapenkrig borde vara uppenbart för alla och envar.


Man känner sig allt maktlösare inför det scenario som nu byggs upp. Jag hade hoppats på att fler skulle vakna och inse orimligheterna men ack vad man an bedra sig. Omställning Sverige-rörelsen har fortfarande bara lite drygt tretusen medlemmar. Steg3 haltar på. Svensk mutmedia kan sprida sina lögner utan bli motsagda av några andra än allt för få och små bloggare.



tisdag 4 mars 2014

Josef Goebbels vs Carl Bildt

Om man upprepar en osanning tillräckligt många gånger blir det en sanning, sa Joseph Goebbels, Adolf Hitler,s propagandaminister. Det är vad svenska medier håller på med just nu. Att Afghanistan, Libyien, Irak invaderats av ett alltmer desperat USA de senaste åren är tydligen bara naturliga handlingar i vår så kallade demokratis sanna namn.

Vad är det för makt som förmår vår så kallade fria och oberoende media att samstämmigt fördöma Ryssland i vad de än företar sig? I de senaste olympiska spelens inledning gjorde till och med flera sportjournalister negativa uttalande angående Ryssland. De skulle enligt utsago, aldrig sätta sin fot i Ryssland, om de så än fick betalt.

Psykot Carl Bildt ska hur som åka till Ukraina och träffa sina själsfränder, imorgon den 5 Mars 2014. Ett datum att lägga på minnet tydligen. Det numera regerande partiet i Ukraina, Svoboda, skulle kunna vara Sverigedemokraternas värsta förebild, men att de skulle vara vår utrikesministerns närmaste kompisar, är ju inget man ens kunnat drömma om. Jag vet inte hur dumma Svenska väljare är, men så dumma att de väl ändå inte att de inte genomskådar det som nu sker i Ukraina kan de väl helt enkelt inte vara.

Nu ska jag lyssna till vad Ellen Brown har att förtälja. Det är länge sedan jag läste hennes bok om bankerna och skuldnätet så det är på tiden att uppdatera sig:

https://www.youtube.com/watch?v=Vtv6RBo3Pzo

måndag 3 mars 2014

Desperat USA

Ett gäng ultranationalister och nazister har tagit makten i Ukraina, men det hindrar inte vår psykopat till utrikesminister att upphöja dem till gudar. Men vad att vänta av västvärldens störste lakej till penningmaffian. Det där jag skrivit förut om att Carl Bildt borde få en diagnos och därefter tvångströja, av vilken i psykiatri utbildad människa som helst, stämmer mer och mer. Jag är ingen psykolog, men jag har öron att lyssna med och en hjärna att tänka med!

Om vi ska släppa Carl Bildt för en stund och konstatera att ett alltmer desperat USA på alla sätt försöker bevara sin stormaktsstatus och petrodollarns utsugningsfunktion på världens allt fattigare befolkning. Vilket nu håller på att kollapsa. Dess sista halmstrå är att med militära medel säkerställa sin makt över Persiska Viken och tillika världens sista fortfarande stora oljetillgångar.

Ryssland är just nu världens största oljeexportör. Men dess framtida oljeexporteringsförmåga må diskuteras. Undra på att penningmaffian håller andan och beskyller Ryssland för än det ena än det andra, givetvis i demokratins namn, vad annars. Man kan fundera på vad som får västvärldens media att säga det dom gör, men faktum kvarstår.

Det av USA, och därmed penningmaffians, styrda uppror i Venezuela, kommer nu i skymundan av världens ”demokratiska” mediarapportering. Samma fredsälskande USA som styr EU och startade upproret i Ukraina försöker nu, i tystnaden efter Hugo Chaves död, genom sina mutlakejer komma över Venezuelas svart guld. Svart guld är egentligen inte rätt ord för det som driver vår värld, för utan olja är vi intet!

Skrivet i ilska och av oförmåga att påverka, men med all välmening till världens befolkning.