Leta i den här bloggen

söndag 10 februari 2013

Irland och så vidare

Läste just om oroligheterna på Irland här: http://rt.com/news/ireland-march-austerity-banks-836/ Protesterna haglar mot banker, politiker, makthavare, skulder, penningsystem.
Men i svensk fördumningsmedia är det givetvis totalt tyst. Vi dumma, röstberättigade svenskar, ska inbillas tro att vi lever i en fri och demokratisk värld. En värld fri från centralbankernas ej så demokratiskt valda företrädare. Vi ska invaggas i tron att vi med vår röst kan påverka. Gammelmedia sållar världsnyheterna till de falska budskap som närmast påminner om de som föregår ett krigsutbrott.

Vidare kan man läsa på samma statskontrollerade Svt-text, att den demokratiske liberalen Björklund oroas över Rysslands upprustning i Östersjöområdet. Liberalen Björklund oroas däremot inte det minsta av att Obama beställt 30000 drönare till att övervaka sitt eget folk. För att skydda dem från terrorister. Man kan stilla undra hur en sådan hord av terrorister skulle lyckas ta sig till USA. Man kan även stilla undra när liberalen Björklund godkänner Obamas drönare för att övervaka Sveriges folk?

Demokratins största tillskyndare på planeten har förvandlats till något som man inte ens i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig för en tjugo, trettio år sedan. Det närmaste man tankemässigt kommer till är ett nytt DDR med en världsomspännande poliskår. Men DDR var aldrig uppbackat vår påstått så demokratiska och oberoende television.

Inga kommentarer: