Leta i den här bloggen

lördag 3 november 2012

Mirusia Louwerse

Det som kännetecknar en stat är dess valuta. Den valuta som landets makthavare godkänt som betalning för skatt borde bara ha ett värde inom respektive stat. Att valutorna skapas genom att världens stater sätter sig i skuld talas det inte gärna öppet om. Att valutornas expansion kräver att dess användare sätter sig i ännu mera skuld talas det ännu mindre om. Att valutornas skapande är förknippad med exponentiellt växande skuldsättning går tydligen över dess kontrollanters förstånd.

Att planetens förråd av energi och metaller förskingras för all framtid är inget som bekymrar dem vi kortsiktigt betraktar så som rika. Rika på vad då, andras skulder? Nähä, jag orkar inte skriva så mycket längre, ja inte fysiksikt men rent psykiskt känner jag mig riktigt deprimerad över att tillhöra en art med exemplar som är stolta över att förgöra sin egen existens.

Jag fortsätter att lyssna till världens bland oss levande klaraste röst, ackompanjerad av världens bästa orkester och njuter varje sekund: La vergine degli angeli framförd av: Mirusia Louwerse och André Rieu




Passa på att njuta av musik i världsklass medan internet finns.


Inga kommentarer: